donderdag 25 december 2008

Nu ook de Kerstman Definitief Ontmaskerd

Kerstman knalt drie mensen af in Los Angeles

De politie van Covina is op zoek naar deze man, de vermoedelijke dader Bruce Jeffrey Pardo.
De politie van Covina is op zoek naar deze man,
de vermoedelijke dader Bruce Jeffrey Pardo.

De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht op kerstavond drie mensen gedood te hebben. Er raakten ook drie mensen gewond. De man was verkleed als kerstman en drong een huis in een buitenwijk van Los Angeles binnen. Hij opende het vuur op de genodigden van een kerstfeestje.

Toen de politie ter plaatse kwam, stond het huis in lichterlaaie. In het puin werden de stoffelijke overschotten van drie mensen gevonden. Er wordt gezocht naar een 45-jarige man als mogelijke verdachte. Hij zou huwelijksproblemen gehad hebben met een vrouw die op het kerstfeestje aanwezig was in Covina, op 37 kilometer van Los Angeles. (belga/dea)

4 opmerkingen:

Suzanne zei

Oesje, best dat morgen kerst voorbij is anders durft niemand nog de deur openen voor de kertsman, hij belde daarnet met een stapel kado's voor mij maar ik heb de deur niet geopend en zie dat zijn weer een heleboel dingen die ik mis gelopen ben...

Blauwhartje zei

Als je dit soort dingen leest vraag je je toch af waar gaat de wereld naar toe? Waar eens de liefde zo vol vuur en passie was nu de haat zegeviert praten en vergeven bestaat niet meer is moorden dan de beste oplossing?Soms ben ik bang voor de wereld van morgen waarin mijn kind haar toekomst tegemoed gaat.


Liefs Blauwhartje

cedille zei

Volgens de Canadese radio zijn er 6 doden ondertussen en heeft de man zelfmoord gepleegd. zie:
http://www.radio-canada.ca/nouvelles/International/2008/12/25/005-fusillade-pere-noel-los-angel.shtml?ref=rss

cedille zei

Triestige zaak, dodental blijft oplopen. Volgens CNN zijn er nu al 8 overledenen en één missing. http://edition.cnn.com/2008/CRIME/12/26/santa.shooting/index.html?eref=rss_topstories
En ook hier was het een vriendelijke man. Niemand had het verwacht, niemand had iets gezien. Tja, vraag is of ze wel gekeken hebben.