dinsdag 16 december 2008

Wie gelooft die mensen nog ?

Marc Coucke, de Fortis-rechters en al wie met Fortis te maken heeft, de psychiaters die "onze" Geneviève Lhermitte hebben onderzocht en de lelijk ogende en dus tot het tegendeel bewezen is neutrale want Vlaamse gerechtspsychiater Chris Dillen die mag uitleggen waarom psychiaters zich soms "vergissen", de VRT-journalisten en de rest van de media, etc.? Misschien waren Guy Verhofstadt en zijn ploeg (waartegen Yves Leterme in de verkiezingscampagne van 2007 met zijn "wie gelooft die mensen nog?" zo te keer ging) nog in zekere mate geloofwaardig. Enfin.

Ik heb op basis van het Rijksregister nagegaan welke meerderjarige Belg ik nog geloofde. Alfabetisch. Na 4.582.194 namen te hebben beoordeeld, heb ik welgeteld 6 (zes) mensen kunnen weerhouden voor wie ik mijn hand in het vuur zou steken. De 4.582.195ste naam was ik zelf. En in dat heerschap heb ik geen vertrouwen. De rest van het Rijksregister heb ik maar zo gelaten.

Wie gelooft immers die mensen
die dat register hebben opgesteld?


5 opmerkingen:

Suzanne zei

De hoeveelste sta ik?
En ben ik weerhouden?
:-) aardig idee, het RR nagaan.

eric rosseel zei

Ja, ik ben de P gepasseerd uiteraard. Maar er waren 7 met uw naam. Dat moet dus één en al vervalsing zijn. Wie gelooft dat RR nog ? En Skype: zouden die geen geluiden uitvinden ??

Suzanne zei

Ik weet zeker dat ik er sta als enige, ik ben een unicum, betrouwbaar tot en met, jij bent een man en om daar iets betrouwbaars onder te ontdekken!

Suzanne zei

Schrijf eens een stukje over paradoxen aub, daar ben ik dol op.

cedille zei

Ik heb nog een potje goudsbloemzalf staan, heel goed tegen brandwonden ...