zaterdag 20 december 2008

Perscommuniqué Vishandel Eric Rosseel

Vishandel Eric Rosseel houdt er aan de minister van Landbouw en Visserij, dhr. Kris Peeters, tevens Vlaams minister-president, te danken voor de wijze waarop hij zich persoonlijk heeft ingespannen om het aanwezig visbestand in de Noordzee, in het bijzonder de kabeljauwsoort, gevoelig te verhogen zodat de beperkte visquota die Europa aan de Belgische, i.e. Vlaamse, vissers heeft opgelegd, kunnen opgeheven worden.

4 opmerkingen:

Fairchild zei

Om iets onder de aandacht van Kris Peeters (de man van 0 stemmen) te krijgen is het helaas noodzakelijk om als burger 15 000 handtekeningen op te halen om zodoende een punt op de agenda van het Vlaams parlement te krijgen.

Help nu ook mee om het punt van onderstaand en spiksplinternieuw burgerinitiatief op desbetreffende agenda te krijgen.

Laat onze unieke Belgische mengcultuur niet verloren gaan.

http://www.rarejongensdiebelgen.be/

eric rosseel zei

Tja, Vishandel Rosseel heeft nu eenmaal net 15.001 klanten. Maar mengcultuur ? Zeker: wij mengen onze vissen ook door elkaar. In een bad met de helft zoet en de andere helft zout water !

Suzanne zei

Al je vissen gaan dood als je water mengt, soort bij soort!
Zoetwatervissen en zoutwatervissen horen apart!
Voilà, er resten slechts 15 000 klanten!

Brakwatervis zei

Uitgezonderd natuurlijk als vishandel rosseel anders is dan de meeste vishandels en zich heeft gespecialiseerd in de brakwatervissen. Brakwatervissen leven in een gemengd biotoop dat gedeeltelijk zoet en gedeeltelijk zoutwater bevat. Ze zijn ook uitzonderlijk in staat om te overleven in zowel zout als zoet water. Deze vissen laten zich niet zomaar in één vakje stoppen.