woensdag 18 maart 2009

Allez, weer een zot minder !

.

Gentenaar doodgeschoten
nadat hij 3 agenten neerstak

De steekpartij vond plaats in dit Gents appartementsgebouw.

"De 67-jarige man die vandaag drie agenten van de lokale politie van Gent verwondde, begon onmiddellijk te steken toen hij met de politie geconfronteerd werd", zegt parketwoordvoerster Annemie Serlippens. Ook de agent die de man neerschoot raakte gewond

Verzet tegen collocatie

Het incident gebeurde in een woning in de Nekkersputstraat in Gent. Twee ploegen van de lokale politie moesten een man oppakken die zich verzette tegen een collocatie. De man werd agressief en stak drie agenten met een mes neer. Twee van hen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, een derde agent raakte lichtgewond. Ze zijn buiten levensgevaar.

"Begon onmiddellijk te steken"

"Het gaat om twee mannen en een vrouw die deel uitmaken van de interventiepolitie", zegt Serlippens. "De steekpartij gebeurde in de gemeenschappelijke gang van het appartement. De man moest door de politie naar het UZ gebracht worden voor een eventuele collocatie. Hij haalde een mes boven en begon onmiddellijk te steken. Drie van de vier agenten ter plaatse raakten gewond. De agent die vuurde, een man, was een van de gewonden.

Sporenonderzoek aan de gang

Het labo van de federale politie voert momenteel een sporenonderzoek uit. Het is niet duidelijk waarom de 67-jarige man gecolloqueerd (moet zijn: gecolloceerd met c, colloqueren is "samen spreken zoals op een colloquium", of eigenlijk "gedwongen opgenomen") moest worden en of hij vooraf op de hoogte was van de komst van de agenten.
Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt laat weten dat hij "meevoelt" met de Gentse politiemensen die gewond zijn geraakt bij de interventie. "De minister betuigt ook zijn steun aan de families en aan alle collega's van de gewonde inspecteurs", luidt het.

(belga)

De dode krijgt uiteraard noch groeten noch een staatsbegrafenis. Men kan nog niet eens zeggen waarom prof. Kees Van Heeringen in zijn UZ een bed moest vol krijgen.
Zo werd in 2006 in Sint-Niklaas een 76-jarige man doodgeschoten toen hij zich verzette omdat een deurwaarder zijn inboedel op straat wou zetten omwille van een schuld van och arme 1500 euro.

"Levensonwaardig leven," zeiden de nazi's. "Luizen"! De verdelging ervan bracht Bayer enorm veel geld op.
.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit bevestigt wat Fanny Wellens al zei over de politie en ik zelf heb het ook ondervonden: politieagenten met het IQ van een straatkei houden zich enkel nog bezig met het intimideren van meisjes en oude mannen en laten baldadige autochtone jongeren en geblondeerd-haar-criminelen (al dan niet goyim maar altijd Franstalig) ongemoeid of steken ze zelfs een handje toe.

Waarschijnlijk is deze 67-jarige man gewoon het slachtoffer van het ons-kent-ons tussen politie en mafia. Vroeger werden alleenstaande oude vrouwtjes tot heks bestempeld en tot de brandstapel veroordeeld om aan hun geld te gerakan. De politie blijkt steeds meer op te treden als de belangenbehartiger van de mafia en houdt onder meer allochtonen en arrogante Franstaligen erg uitdrukkelijk een hand boven het hoofd. Als ik zomaar door een snode daad van een of andere afgunstig familielid ongevraagd en ongewenst drie flikken aan mijn deur krijg die mij op een buitengewoon vernederende en beledigende manier behandelen, denk ik als normaal mens dat de fascistische staat een feit is en handel ik mij inderdaad moedig, als een verzetsstrijder, en steek ik ze in de borst. Iedereen beseft dat bejaarde mannen niet zomaar door het lint gaan. Hier is waarschijnlijk, zoals ik ondertussen goed besef, een zware voorgeschiedenis van eindeloze intimidaties aan voorafgegaan waarbij het slachtoffer geen verweer heeft, omdat de politie mogelijk op zijn klachten niet wil ingaan daar ze partij hebben gekozen voor een ander met meer geld. Politie die liberale buren een handje bijsteekt? Het komt zeer vaak voor. En als de politie in dit geval zeker genoeg was dat ze de man mochten doodschieten, betekent het waarschijnlijk dat ze al van te voren verzekerd zijn van de nodige politieke én mafieuze dekking. Aangezien het slachtoffer kennelijk geen allochtoon is, zullen deze flikken, die helaas niet overleden zijn aan hun verwondingen, straks weer als vrije mannen op straat kunnen lopen en een volgende misdaad voorbereiden.

Anoniem zei

We kunnen er ook nog de bedenking aan toevoegen dat voor een Vlaming geldt: een leven lang werken om de Franstalige haute finance en de Brusselse jodinnekens in het vet te houden, om deze machiavellisten ook te gunnen een aalmoes uit te reiken aan de allochtonen en andere Walen, en vervolgens, als ze eenmaal uitgeperst, niet meer dienen, erop aandringen dat ze zelfmoord zouden plegen (euthanasie voor psychiatrische patiënten zoals Jean-Marie De Decker dat wil) of anders ze doodschieten op straat. De paarse bestuurders in Gent zal daar echt geen probleem mee hebben. Je bent niet vrijzinnig om nog een moraal of zo aan te houden, of om zieligweg de verdediging van de zwakken en uitgebuiten op te nemen. Dat doe je zeker niet als je een fatsoenlijke socialist met slanke benen bent.

Anoniem zei

Eigenlijk komt het er dus op neer, waarde anonymus, dat we in de tijd zijn aanbeland waarin de Vlaamsche politie optreedt als de kapo's van de Francofiele Sonderkommando's?

Anoniem zei

Die Asche will nicht laßen ab,
Sie stäubt in allen Landen;
Hier hilft kein Bach, Loch, Grub' noch Grab;
Sie macht den Feind zuschanden.
Die er im Leben durch den Mord
Zu schweigen hat gedrungen,
Die muß er tot an allem Ort
Mit aller Stimm' und Zungen Gar fröhlich laßen singen.

Anoniem zei

Aangezien het slachtoffer kennelijk geen allochtoon is, zullen deze flikken, die helaas niet overleden zijn aan hun verwondingen, straks weer als vrije mannen op straat kunnen lopen en een volgende misdaad voorbereiden.

Slachtoffer wel degelijk allochtoon maar dit doet niet terzake.

Verbazingwekkend welke taal hier door Rosseel geplaatst wordt.
Anoniem je grootste fan?
C.V.

Anoniem zei

Rosseel kan het blijkbaar niet helpen dat hij op zijn reactiemodule ook wel mensen aan het woord wil laten met wie hij het niet eens is. Het siert hem wel, moet ik zeggen. En wat vindt u, daarvan Anonymus C.V.?

Getekend: Anoniem I

Anoniem zei

Wat ik daarvan denk? Dat hij milder of stommer geworden is met de jaren; of omdat hij niettemin graag reacties krijgt, je weet wel beter slechte dan geen publiciteit.
Spijtig dat het dan anonieme onwetenden zijn nietwaar?
Ch. V.